Lärorikt för män...‏

'OKEJ'
Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet 'okej' för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

'FEM MINUTER'
Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

'INGENTING'
Detta betyder att det faktiskt är 'något' och du bör definitivt vara på din vakt. 'Ingenting' används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. 'Ingenting' kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i 'fem minuter' och som kommer att sluta med ordet 'okej'.

'GÖR SOM DU VILL' (Med höjda ögonbryn)
Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att kvinnan blir förbannad över 'ingenting' och sista ordet kommer förmodligen bli...

'OKEJ GÖR SOM DU VILL' (Med vanliga ögonbryn)
Med detta menar kvinnan:'Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre'. Du kommer få ett 'gör som du vill' (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av 'ingenting' och 'okej', och hon kommer prata med dig först om 'fem minuter' när hon lugnat ner sig lite.

'DJUP SUCK'
Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke - verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En 'djup suck' betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera 'ingenting' med dig.

'LÄTT SUCK'
Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. 'Lätta suckar' betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillstånd, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

'DET ÄR OKEJ'
Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. 'Det är okej' betyder att hon har tänkt över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. 'Det är okej' används ofta tillsammans med ordet 'okej' och i förbindelse med 'gör som du vill' (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

'TACK'
En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

'TACK SKALL DU HA'
Detta är något helt annat än 'tack'. En kvinna säger 'tack skall du ha' när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. 'Tack skall du ha' kommer följas upp med en 'djup suck'. Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en 'djup suck' eftersom hon bara kommer att svara 'ingenting'.


Kommentarer
Postat av: anki

ha ha ha, den var bra :)



Blomkrabbspindeln har 6 ögon.... dom flesta har 6 eller 8, vågar inte säga hundra om en del har bara 4, ...



det tar sej med fobin, jag har blivit mycket bättre i min efter jag började fota dom, men jag kommer nog aldrig att kunna ta på dom eller har dom på mej men att kunna fota och se dom har hjälpt mycket. .)



skicka mail du.. :)



ha en skön dag

2010-05-28 @ 10:04:27
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: E-B

Otroligt bra! Känner ju inte aaaalls igen mig...

2010-05-29 @ 08:36:54
URL: http://trettielva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0