Tjugondag jul

Ja, så var julen slut för den här gången. Hur mysigt jag än tycker att det är med julen, samvaron, maten och alla fina lampor och ljus - så måste jag ändå säga att jag tycker det är ganska skönt när allt är bortstädat och fixat och livet går tillbaka till "normala" gängor igen. 
Men lite mys vill jag ändå ha kvar, så ljusslingan ute på bron får hänga med ett tag till.

  

Kommentarer
Postat av: anki

hallå där :-) härligt att du är tillbaka, är mycket trög nu för tiden att hålla koll på bloggar.. engströms foto försvinner snart, har ompekat till nya bloggen med småkryp. :-)jag har köpt en 60D med 100 mm macro så nu är det lite som att börja om från början igen :-)Laddar upp alla möjliga bilder på flickr, du hittar länk på bloggen... har även photostream på bloggen som du hittar på sidan som står överst ovanför headern.. :-)ha en skön dag

2012-01-14 @ 09:43:18
URL: http://krypinaturen.se
Postat av: Marit Johansson

Hallå, jasså det är här du håller till? Jag har ju inte hittat hit tidigare... så fin blogg du har, jag har ju funderat på vem som döljer sig bakom fotoutmaningen och så är du ju här! Nu har jag din adress och kommer regelbundet att kika förbi. Jättefina bilder lägger du upp också!

2012-01-14 @ 16:08:02
URL: http://www.maritjohansson.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0